Gamer stol – Det nye sort?

Hvad skal du ellers have udover en god gamer stol ? Hvad er ellers vigtigt. Det har jeg som gamer entusiast sat mig for at finde ud af. Udover en ergonomisk rigtig gamer stol, vil jeg mene at computeren er det næst-vigtigste værktøj når du skal game.

En dag tog jeg en dedikeret surftur på nettet efter udstyr til min gaming. Her kiggede jeg specielt efter gode gamer computere. Når man spiller tunge computerspil, er det specielt vigtigt at have en computer der har noget power og kapacitet. Der findes stationære gamer computere, og bærbare gamer computere.

Jeg har bl.a. kigget på en ASUS ROG GR6 R056Z – 8GB computer og en Intel Kaby Lake GTX1050Ti Gaming Computer. Fællesnævneren for disse computere er, at det er nogle kompromisløse arbejdsheste, der kan køre alle de nyeste computerspil i en høj opløsning. De er proppet med den nyeste teknologi. Bl.a. et godt grafikkort, god hukommelse, processorkraft osv. Alt sammen super vigtigt, når du som dedikeret og erfaren gamer, skal have den bedste og mest indlevende oplevelse med dit spil.

gamer stol køb

Forleden dag stillede jeg mig selv det spørgsmål om en billig gamer stol også er en stol lig med god kvalitet? Jeg må indrømme, at det er svært at blive klog på. Jeg søgte først en hel del på nettet efter ordene; dyr gamerstol, kvalitets gamer stol osv. Dog uden at blive helt klog på det. Jeg tog også fysisk ud for at prøve stolene i diverse butikker. Bl.a. i Elgiganten. Her kiggede jeg bl.a. på dimensionerne for stolen.

Havde stolen f.eks. forskellig højdejustering for sædet, havde den lændestøtte, kunne ryglænet vippes frem og tilbage, hvordan var polstringsmaterialet, virkede stolen stabil osv. Alle disse parametre er nogle jeg kan anbefale, at du har med i dine overvejelser, når du skal kigge efter en stol. Personligt fandt jeg ud af, at jeg ikke skulle gå på kompromis, og jeg endte med t købe en stol til 2489 kr. Jeg købte en AKRACING Octane Gaming Chair. Om det er den bedste gaming stol du kan finde på markedet, skal jeg lade være usagt, men den virker i hvert fald virkelig godt for mig. Det er som om, at mit spil er blevet bedre efter, at jeg har fået denne gamer stol.

Skriv et svar