Par3Golf har fået nyt domæne

Det er os en glæde at kunne berette om, at Par3Golf.dk  har fået nyt domæne og ny hjemmeside. Dermed finder du ikke længere nyheder fra os på denne hjemmeside. Hvis du leder efter klubben, skal du besøge vores nye hjemmeside, som du allerede kender adressen på. Denne hjemmeside bruger vi dog fortsat til at informere om en masse relevante nyheder indenfor golf og sport – og en masse andet, som vi vurderer brugbart for vores medlemmer.

Hvis du ønsker at lave et under domæne, som det kaldes, til vores nye hjemmeside, er du mere end velkommen. Vi giver nemlig alle klubbens medlemmer mulighed for at lave deres egen lille køb domænehjemmeside med vores som paraply domæne. Besøg evt. http://domaeneguide.dk/, hvis du ønsker at læse mere omkring hvordan, du kommer bedst igang. Hvis du allerede forstår dig på denne slags IT relaterede emner, kan du blot kontakte webmaster og så går hun igang med dit nye domæne med det samme. Du bør påregne en behandlingstid på ca. 2 uger fra din henvendelse lander til dit under domæne står klart. Dette skyldes som bekendt, at hun har flere jobs og at frivilligt arbejde selvsagt bliver prioriteret lavest.

Vi håber I bliver glade for den nye side og opfordrer samtidig til, at I sender os forslag til hvad denne gamle side fortsat kan indeholde af information. Hvis du oplever problemer med brugen af siden, bør du også kontakte webmaster med det samme.

 

 

 

Skriv et svar