Spar et ikke ubetydeligt beløb på tv

Du betaler helt sikkert for meget for en masse tv-kanaler som du ikke ser, har jeg ret? Det er svært at finde tv-pakker som ikke inkludere kanaler som man rent faktisk ikke rigtigt ser. Du kan dog forsøge at minimere det, og ikke mindst finde den pakke som er billigst, og stadig har de kanaler som du simpelthen ikke kan undvære at skulle se.

tv pakkerSådan er det hos Sammenlign.nu som er et site som tilbyder dig at lave sammenligninger af forskellige produkter. Hvis du lige som mange andre danskere føler at du betaler alt for meget for din tv-pakke, så kan det være et godt sted at starte med at undersøge, om det ikke er muligt at få en billigere pakke end den du har, uden at du mister dine ynlingskanaler. Det er ganske simpelt at vælge den kanal som du har som favorit, og derefter får du listet alle de tv-pakker som har den inkluderet, hvilket gør det nemt at se om du kan spare penge i forhold til det tv du allerede har nu.

Du kan søge på næsten alle kanaler. Hvis du f.eks. ikke vil undvære sport via 3+, så søger du på denne kanal, og får vist de steder som har den inkluderet. Det er desværre ikke så mange forskellige, da det er en dyr kanal, men hvis du f.eks. bare gerne vil have TV2, så kan du med ret stor sandsynlighed finde tv-pakker som er billigere end din nuværende. Vi opfordre dig til at forsøge. Hvis man bare kan spare 50 kr hver måned, så løber det jo hurtigt op. Er det mere, så er det jo bare en stor bonus, som kan bruges på sjove ting som ferie eller måske giver dig mulighed for at have råd til at leje film oftere eller lignende.

 

Skriv et svar